Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Zo zet jij het perfecte kerstdiner op de tafel

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend voor de meeste gezinnen, dat ze gezamenlijk van een heerlijk diner gaan genieten. Sommige mensen kiezen voor hele traditionele gerechten zoals rollades, een gevulde kalkoen of een gegrilde eend. Gourmetten is ook altijd populair onder de Nederlandse families. Andere gaan dit jaar wellicht voor een culinaire rondreis en proberen iets heel nieuws uit. Bijvoorbeeld een vers sushidiner, een Mexicaans gerecht of iets smakelijks uit de Italiaanse keuken. Een andere optie zou kunnen zijn om het eten te laten bezorgen of ergens af te halen, zodat je zelf niet urenlang in de keuken hoeft te staan. Kortom, er zijn meerdere mogelijkheden, om iets smakelijks op tafel te zetten. 

Een perfecte afsluiter

Naast het voor- en hoofdgerecht, is er natuurlijk ook een zalig toetje om met zijn allen van te genieten. Daarmee rond je het diner mooi af en vrijwel iedereen houdt ervan. Ze zeggen ook niet voor niets ‘voor een toetje is er altijd nog plek’ en dat klopt eigenlijk ook. Want laten we eerlijk zijn, wie weet zich nou niet te laten verleiden, door een heerlijk dessert. 

Waar kies je dit jaar voor

Een nagerecht is vaak lastiger kiezen dan je denkt, immers zijn er zoveel lekkere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieker zoals zelfgemaakte crème brûlée, chocolademousse, tiramisu of panna cotta. Je kunt natuurlijk ook iets bijzonders kiezen, zoals een ijstaart of cheesecake. Vaak kun je deze bij de lokale ijssalon of bakkerij bestellen.

Een brownie waar je ‘u’ tegen zegt

Chocoladeliefhebbers worden waarschijnlijk helemaal blij van een heerlijke smeuïge brownie als toetje. Wist je, dat je bij thebrowniebox.nl zelf een doos met verschillende smaken en toppings kunt samenstellen? Op die manier zit er voor iedereen iets lekkers tussen. Bovendien kun je ze eenvoudig online bestellen en tijdens het kerstdiner serveren. Daardoor bespaar je jezelf een hoop extra werk in de keuken. 

Verstuur een brownie box aan vrienden en familie

Buiten dat kun je ook heel eenvoudig een The Brownie Box naar de mensen versturen die er omwille de Corona maatregelen niet bij mogen zijn. Daardoor laat je zien dat je aan ze denkt en steekt ze een hart onder de riem. Wedden, dat ze reuzeblij zullen zijn met deze verrassing!

https://www.thebrowniebox.nl/