Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Zo geef jij jouw badkamer een nieuwe uitstraling

De badkamer waar je op dagelijkse basis ontzettend veel te vinden bent. Of het nu om te douchen is of om jouw make-up op te doen, het is een onmisbare ruimte. Om deze ruimte een beetje speciaal te maken, kun je jouw badkamer zo nu en dan voorzien van een upgrade. Met deze tips geef jij jouw badkamer een totaal andere look & feel zonder ingrijpende verbouwingen!

 

Verander de verlichting

Spotjes, hanglampen, led panelen, lampjes in spiegels: er zijn genoeg mogelijkheden wat betreft verlichting in badkamers. Door te veranderen van verlichting krijgt de badkamer een andere uitstraling. Door te switchen van een hanglamp bijvoorbeeld naar spotjes, heb je de mogelijkheid om een deel van de ruimte meer te verlichten dan een ander deel. Ook bespaar je hiermee ruimte. Ook verschil in warmte van licht, zorgt voor een andere sfeer. Bij de verlichting in badkamers is het wel belangrijk om te kiezen voor lampen die functioneren in vochtigere ruimtes. Ook moet de lamp qua indeling van de ruimte passen in het geheel.

 

Extra accessoires

Op het gebied van badkameraccessoires is er veel te vinden. Tandenborstelhouders, spiegels, zeeppompjes, plankjes en manden voor handdoeken zijn in grote verscheidenheid te vinden, zowel online als in fysieke winkels. Om jouw badkamer heel eenvoudig te veranderen is dit de makkelijkste manier om wat toe te voegen. Kies voor een set accessoires om te zorgen voor een uniforme stijl. Ook planten kunnen een leuke aanvulling zijn in jouw badkamer. Alleen moet je dit geval wel genoeg licht hebben in deze ruimte om ze in leven te kunnen laten.

 

Ramen

Ook jouw ramen verdienen zo nu en dan wel een upgrade. Door te veranderen van raamdecoratie, creëer je direct een compleet andere uitstraling. Zo kun je kiezen voor houten jaloezieën voor een natuurlijke sfeer. Wanneer je dit materiaal terug laat komen in accessoires en de aankleding, ontstaat er een eenduidig interieur. Op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor in jouw badkamer? Kijk dan bij raamdecoratiedeal voor een gunstig geprijsde en stijlvol product!

 

https://raamdecoratiedeal.com/