Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Zo creëer jij de gezelligste tuin!

Niets zo fijn als thuis komen en heerlijk kunnen uitrusten in je eigen, mooi ingerichte tuin. Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze om je tuin in te richten, maar hoe zorg je ervoor dat jouw tuin gezellig ingericht wordt? Om je een duwtje in de goede richting te geven, hebben wij hieronder enkele tips geschreven om jouw tuin zo gezellig mogelijk in te richten. Zo kun jij ook zonder een tuinarchitect een prachtige tuin maken. Benieuwd naar de tips? Lees dan snel verder!

 

Grind is je grootste vriend

We zien het steeds vaker; grote, logge tegels in de tuin. Hoewel de tegels op jouw terras er waarschijnlijk mooi uitzien, zorgen ze er snel voor de jouw tuin ongezellig voelt. En laat dat nou net zijn wat we willen voorkomen. In plaats van de grote tegels kun je ervoor kiezen om kleinere tegels te gebruiken. Nog beter is het om grind te gebruiken in jouw tuin.

 

Grind oogt niet alleen gezelliger, het is ook nog eens beter voor jouw tuin. Zo laat grind regenwater door, iets wat bij tegels niet gebeurt. Ook kun je gemakkelijker zorgen voor minder onkruid. Door een wortelwerende folie aan te leggen onder het grind, voorkom je dat er snel onkruid tussendoor groeit.

 

Hang een schaduwdoek op!

Een grote trend die tegenwoordig gaande is, is het ophangen van een schaduwdoek. Dit komt niet alleen gezellig over, het is vaak ook nog veel goedkoper dan het plaatsen van een overkapping. Daarnaast neemt een schaduwdoek minder ruimte in dan een overkapping. En het geld dat je bespaart met het plaatsen van een schaduwdoek kun je gebruiken om je tuin verder in te richten.

 

Schaduwdoeken zijn er in onwijs veel verschillende soorten en maten waar je gebruik van kan maken. Schaduwdeal.nl heeft een grote voorraad van verschillende soorten schaduwdoeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een driehoekig doek, ideaal om in een hoek in je tuin op te hangen! De doeken zijn vrij simpel op te hangen aan palen, bomen en muren.