Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Wat is het verschil nou tussen paddo’s en truffels?

Een vraag die ontzettend veel gesteld wordt als het aankomt op paddo’s en truffels is wat nou precies het verschil is tussen de twee paddenstoel middelen. Omdat er zo’n taboe schuilt op ‘de magische paddenstoel’ gaan er veel verschillende verhalen de rondte. Veel negatieve verhalen vooral. In deze blog vertellen wij je wat het verschil is tussen paddo’s en truffels en welke voordelen het met zich meebrengt wanneer je het consumeert middels microdosing. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Het verschil

Om te beginnen groeien paddo’s boven de grond. Deze paddenstoel groeit op een schimmel die de stof psilocine aanmaakt. Truffels daarentegen groeien onder de grond maar beschikken over dezelfde werkzame stoffen. Truffels worden gemaakt van de schimmel psilocybe tampanesis, terwijl paddo’s worden gemaakt van psilocybe cubensis. Truffels zijn legaal en mogen verkocht worden in afgewogen bakjes in smartshops met een maximale hoeveelheid. Paddo’s mogen niet verkocht worden en zijn dus illegaal. Echter mogen er wel kweeksets verkocht worden van paddo’s omdat de schimmeldraden en sporen niet verboden zijn. Verder is er sprake van weinig verschil. Het enige verschil wat geconstateerd kan worden is het verschil in effect, wat afhankelijk is van de hoeveelheid en de sterkte van de paddenstoelen. Ook de omgeving, gevoelens en gedachtes van de gebruiker spelen een rol.

Microdosing

Microdosing is een methode waarbij kleine hoeveelheden magic truffels worden ingenomen. Doordat de de dosis psilocybine zeer klein is zal men de negatieve effecten van de truffel niet merken. Er is dus geen sprake van een trip bij een dergelijke methode. De microdosing methode biedt louter voordelen en heeft een positief effect op de gezondheid van de mens. Je hersenen krijgen een boost. Enkele voordelen van microdosing zijn:

 

  • Vrolijkere gemoedstoestand

  • Alerter en een verhoogd concentratievermogen

  • Het boost je creativiteit en oplossingsgerichtheid

  • Vermindert stress

Magic Truffels bij Dutch Micro Dosing

Wil jij de voordelen van Magic Truffels nou zelf eens ervaren? Bezoek dan eens de website van Dutch Micro Dosing. Bij Dutch Micro Dosing kan je heel eenvoudig online Magic Truffels kopen om jouw gezondheid een boost te geven. Aarzel niet langer en bestel je Magic Truffels gauw!

 

https://dutchmicrodosing.com/