Web design direct
Image default
Zakelijk

Waarom online adverteren?

Waarom online adverteren?

Bij weCare Media zijn wij een officiële partner van Google. Dit betekend dat wij jarenlange ervaring hebben in het werken met Google ADS en dat wij al diverse verschillende succesvolle campagnes hebben behaald. Je zult jezelf wel afvragen waarom moet ik online adverteren? Daar hebben wij een kort en krachtig antwoord op. Het is de meest effectieve manier om op te vallen, zonder dat je al te veel kosten hoeft te maken. Wij bieden al pakketten aan vanaf €275,- dus ook kleinere bedrijven zijn welkom bij ons. Daarbij sturen we je ook maandelijks de resultaten. Zo kun niet alleen jij, maar ook wij zien waar eventueel nog kansen liggen. Daarnaast kunnen we de campagne altijd uitbreiden als het goed loopt.

Tegenwoordig kun je ook Google Remarketing gebruiken. Dit is een goedkopere manier van adverteren die zich richt op de mensen die al eens ooit op jouw website zijn geweest. Zij zien bij een andere website de advertentie van jouw bedrijf staan. Pas als ze hierop klikken maak je kosten, maar meestal kopen deze mensen ook wel wat. Dit aangezien ze toch al bekend zijn met jouw bedrijf. Ook wordt de advertentie op deze manier alleen getoond aan mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Hieruit ontstaat meer conversies of het nu om een offerte aanvraag gaat of het daadwerkelijk verkopen van een product of dienst.

Een goede website is de sleutel tot succes

Een Website laten maken is vaak vele malen voordeliger als dat je er zelf aan begint. Daarnaast kost het ook minder tijd en alle tijd die je bespaart kun je weer gebruiken voor andere zaken. Tevens ben je zo ook eerder online voor je klanten en dus ook beter vindbaar. Wij denken daarnaast ook strategisch mee bij de doelen die jij met jouw bedrijf hebt. Deze proberen wij zo goed mogelijk te vertalen in een plaatje waar jij je prettig bij voelt, maar ook waarbij de klant wil bestellen. Daarnaast maken wij een 100% unieke website waarbij je er zeker van kunt zijn dat niemand anders het heeft. Je wil namelijk uniek zijn en goed kunnen opvallen. 

Achter de schermen passen wij ook veel SEO technieken toe. Dit zijn van die trucjes waarmee je vindbaar wordt in de zoekmachine. Daarnaast zijn wij er ook nog voor je als de website eenmaal klaar is. Een vast support team zorgt ervoor dat al jouw vragen, opmerkingen en klachten worden behandeld.

SEO marketing uitbesteden

SEO marketing heeft alles te maken met de zoekmachine Google. Dagelijks worden hier miljoenen zoekopdrachten in gedaan, want iedereen kent het wel even het telefoontje pakken en opzoeken. Het is nog best lastig om hier goed tussen op te vallen. Er zijn verschillende tactieken die daarbij kunnen helpen. Maar ook kunnen we juist inzetten op zogenaamde long tail zoekwoorden. Deze zoekwoorden leveren meer conversies op, maar daar wordt iets minder op gezocht. Dit heeft als voordeel dat de kosten vele malen lager zijn en de concurrentie is ook een stuk minder. Uiteindelijk houd je hier onderaan de streep meer aan over!