Web design direct
Image default
Particuliere dienstverlening

Voorkom slechter zicht met een lensimplantaat van deze specialist

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als uw zicht steeds slechter wordt. U bent altijd aangewezen op een hulpmiddel zoals een bril of lenzen maar hier ervaart u dagelijks best veel hinder van. Een bril die dagelijks op uw neus steunt, is iets waar u zeker aan zal moeten wenen. Ook kan het lastig zijn met een actief beroep of tijdens het sporten. Ook lenzen brengen de nodige nadelen met zich mee. Ze moeten dagelijks op het oog geplaats worden om vervolgens weer van het oog af te halen. Hierbij is de kans op irritatie en ontstekingen groot. Een lensimplantaat biedt hier de perfecte oplossing voor. Na de ingreep hoeft u geen dagelijkse handelingen te verrichten maar profiteert u wel van goed zicht. Een specialist die u hier het beste voor kunt inschakelen is Refractiecentrum Haaglanden.

De verschillende mogelijkheden voor lensimplantaten

Als u de keuze heeft gemaakt om een lensimplantaat te laten plaatsen is het belangrijk dat u zich goed oriënteert. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden beschikbaar voor deze ingreep. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Artisan lensimplantaat. Hierbij wordt een kunststoflens in de voorste oogkamer geplaatst. Tijdens de ingreep wordt een incisie van vijf tot 6 millimeter in uw oog gemaakt. Hierdoor heeft u zeker wel enkele dagen nodig om te herstellen. Na de herstelperiode gaat u merken dat u zicht aanzienlijk is verbeterd. U kunt ook kiezen voor een Artiflex lensimplantaat. Hiervoor wordt een andere ingreep uitgevoerd. De kunststoflens die hiervoor gebruikt wordt is een stuk flexibeler. Hierdoor kan de chirurg de lens opgevouwen in het oog aanbrengen. De incisie is hierdoor een stuk kleiner en hechtingen zijn niet nodig. Dankzij de speciale druppel-verdoving die u krijgt, is de ingreep in een mum van tijd gedaan en heeft u weinig tot geen last. U zult vrijwel meteen merken dat uw zicht beter is.

Neem contact op met de specialist

Bent u benieuwd wat een lensimplantaat voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met refractiecentrum Haaglanden en ontdek de mogelijkheden. Zij vertellen u graag welke optie het beste bij u past.

https://www.refractiecentrum.nl