Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Twee redenen waarom jij voor een personal trainer moet kiezen

Personal trainers waren vroeger voor mensen met geld, zoals beroemdheden, filmsterren en zangers. Dit idee is al lang achterhaald. Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van personal trainers. Het is duidelijk dat personal training een van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve, trainingsmethoden is gebleken. Individuele aandacht De juiste combinatie van lichaamsbeweging, juiste oefeningen en kracht/cardio combinaties afgestemd op jou, zorgen voor een resultaat waar je altijd al van gedroomd hebt.

Verleg je grenzen

Een goede personal trainer weet de balans te vinden tussen wat je nu kan en waar je heen moet. Het is niet zo dat dit vanzelf gaat. Je zult de grens op moeten zoeken om resultaat te behalen. Altijd trainen op het niveau wat je kan, zorgt niet voor vooruitgang. Als gevolg hiervan kan sporten in de sportschool soms saai zijn. Verleg uw grenzen door de intensiteit van uw trainingen aan te passen. Na verloop van tijd raakt het lichaam gewend aan de kracht en kan het meer kracht ontvangen. . Train je alleen, dan zou je denken, ‘ik vind het nu wel genoeg’ en zou je stoppen. Precies, personal training is samen de grens op zoeken en af en toe er net even overheen gaan. Achteraf denk je, ‘toch best lekker’.

Je blijft gemotiveerd

Wat wij vooral merken is dat de reden om echt met een personal trainer aan de slag te gaan niet is om de trainingsschema’s of voedingsplannen, maar als een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven trainen. De meeste mensen die starten met trainen houden het de eerste paar weken vaak wel goed vol. Maar wanneer je er even geen tijd voor maakt of dingen zitten tegen, wordt de verleiding groot om de training te laten schieten. De kans dat het dan niet bij die ene verloren training blijft is groot, waardoor je snel weer terug bij af bent. Een personal trainer is meer dan iemand die jou alleen coacht op het fysieke aspect. Uiteraard is dat zijn of haar eerste taak, maar gedurende de trainingssessies komt vaak meer naar boven dan alleen maar de wens om fysiek afgetraind te zijn. Daarbij is het belangrijk om ook te kijken naar de redenen die jij hebt om je doelen te behalen en naar de oorzaken die het behalen van het resultaat in de weg zitten.

Ready2Change

Ready2Change biedt een breed aanbod aan trainingen gericht op blijvend resultaat met volledige aandacht voor jouw doelen en gezondheid. Voor iedere doelgroep hebben ze een trainingsprogramma ontwikkeld. Van personal training, voedingsadvies tot aan verantwoord afvallen, het is allemaal mogelijk bij Ready2Change. Wil jij weten wat een maatwerktraject personal training kost en bij je past? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Na dit gesprek krijg je een maatwerkadvies voor personal training in je mail zodat je alle informatie in je op kan nemen en een besluit kan nemen. Contact opnemen met Ready2Change kan telefonisch of via het contactformulier die te vinden is op de website. 

 

 

https://ready2change.nl/