Web design direct
Image default
Bedrijven

Stiftcilindersloten, radiaalsloten en plaatjescilindersloten zonder schade openen met lockpicking

Voor alle verschillende soorten sloten in Nederland zijn er ook weer verschillende manieren om deze sloten te openen met lockpicking. De manier die nodig is om een radiaal slot te lockpicken is bijvoorbeeld heel anders dan het lockpicken van een cilinderslot. Voor elke methode is het nodig dat je jezelf echt verdiept in de werking van het slot. Het is ook heel interessant om te leren deze sloten werken omdat het resultaat is van duizenden jaren evolutie. In de geschiedenis van de mensheid hebben al heel veel mensen er tijd en energie in gestoken om de beste sloten te ontwerpen. 

 

Stiftcilindersloten, radiaalsloten en plaatjescilindersloten openen zonder sleutel

De sloten die wij vandaag de dag tegenkomen zijn hiervan het resultaat. Dit maakt het is ook nog eens extra spannend wanneer je deze sloten weet open te kraken. Voor het openen van sloten met lockpicking is het ook noodzakelijk dat je in het bezit bent van een lockpick set. Deze bestaat altijd uit tenminste een lockpick en een spanner. Beide zijn onmisbaar om een slot te kunnen openen met lockpicking. Dan is het nogal vreemd dat in veel films en series het slot soms wordt opengemaakt met alleen een lockpick. Dit kan namelijk helemaal niet er moet altijd een spanner gebruikt worden om spanning te zetten op het slot zodat de pinnen in het slot vastgeklemd kunnen worden. Voor meer informatie over lockpicking adviseer ik de website van de lockpick universiteit. Veel plezier met het ontdekken van deze bijzondere sport.

 

Lockpicking in een kwaad daglicht

Het is erg jammer dat veel mensen een nogal negatief gevoel hebben met lockpicking. Voor veel mensen zou dit namelijk een hele leuke hobby kunnen zijn. Maar omdat er een nogal negatief beeld bestaat over lockpicking zullen ze dit dus nooit ontdekken. Vooral voor mensen met een liefde voor techniek is deze sport misschien reuze interessant.

Ook mensen in de beveiliging sector zouden misschien veel kunnen leren van die manier waarop lockpicking werkt. Er is namelijk eerst een goede theorie basis nodig over de werking van het slot voordat je het slot kunt openen met lockpicking. Je moet echt goed de werking van een slot leren begrijpen voordat je echt een succesvolle lockpicker kan worden. Oefening is hierbij van cruciaal want met alleen theoretische kennis kom je er niet. 

https://www.webdesigndirect.nl/lockpick-set-gebruiken-om-verschillende-slotsystemen-te-openen-zonder-sleutel/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van pneumatiek

Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Op zoek naar een serverkast?