Web design direct
Image default
Aanbiedingen

SharePoint is jouw mobiele intranet

Vanuit Think4 adviseren wij onze klanten om SharePoint te gebruiken als het meest optimale mobiele intranet. Niet alleen intelligent en zeer gebruiksvriendelijk, je gaat je bedrijf in één klap optimaliseren. Maar waarvoor gebruik je SharePoint precies en hoe kun jij zo snel mogelijk starten met optimaliseren binnen jouw bedrijf?

Teamwork verbeteren met SharePoint

Steeds meer bedrijven kiezen voor SharePoint als een platform voor makkelijker online samenwerken met collega’s. Naast eenvoudig bestanden opslaan, beheren en delen, kun je binnen SharePoint het teamwork verbeteren en snel informatie vinden. Een ideale oplossing voor elk bedrijf dat wil investeren in flexibel werken en wil investeren in medewerkers.

Jouw medewerkers wil je een perfect ingerichte werkplek bieden. Dan hebben we het tegenwoordig automatisch over een flexibele werkplek, want de vaste werkplek op kantoor maakt plaats voor een online verbinding onderweg of thuis. Flexibel werken, altijd en overal beschikking hebben tot je data en mobiel kunnen samenwerken. Met SharePoint heb je veilig online werken zo geregeld. Vraag Think4 wanneer jij al zou kunnen starten met jouw mobiele intranet.

Boost je online samenwerking

Wil jij de online samenwerking met collega’s een boost geven, documenten veilig kunnen opslaan en makkelijk vindbaar maken voor jouw team? SharePoint biedt een mobiele oplossing waarmee je een flexibel intranet opbouwt en jouw hele interne organisatie kunt optimaliseren.

Onderweg toegang tot jouw intelligente intranet wordt mogelijk met de mobiele SharePoint-app. IT specialisten van Think4 zorgen ervoor dat jij en je collega’s SharePoint ook mobiel kunnen gebruiken, veilig en verantwoord. Onderling documenten eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken met je team maakt SharePoint een onmisbare tool op jouw flexibele werkplek.

SharePoint empowert teamwerk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je intranetsite aan om het werk van je team te stroomlijnen. Probleemloos en veilig samenwerken met teamleden binnen en buiten de organisatie kan op de vaste computer, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Creëer meer betrokkenheid in je organisatie

Door informatie te delen via intranet verbeter je de onderlinge samenhang binnen je bedrijf. Medewerkers stimuleren doe je door efficiënter te werken en door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals te delen. Zichtbaar zijn, duidelijkheid creëren en snelheid van communiceren dragen bij aan een beter intern bedrijfsklimaat. Met persoonlijk en gericht nieuws houd je iedereen op de hoogte via het interne web en via de mobiele SharePoint-apps.

Krachtig zoeken en de juiste informatie vinden met één klik, dat is een groot voordeel van SharePoint. De krachtige zoekfunctionaliteit is efficiënt en biedt intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor nog betere beslissingen en het uitzetten van doelgerichte acties. Zo biedt de intranettool van Microsoft jou een uitgebreide inhoudsbeheer met waardevolle verbindingen en een online chatfunctie waarmee je beschikbare kennis optimaal kunt inzien, gebruiken en delen met anderen.

Jij gaat bedrijfsprocessen transformeren

Waar bedrijven praten over ontwikkeling en groei, bedoelen ze eigenlijk productiviteit en efficiency verhogen. Die productiviteit verhoog je heel concreet door processen te transformeren, oftewel, te veranderen en te vereenvoudigen. Of het nu gaat om eenvoudige taken als meldingen en goedkeuringen of om complexe operationele werkstromen, gebruik lijsten en bibliotheken in SharePoint. Daarnaast krijg je met Microsoft Flow en PowerApps uitgebreide digitale mogelijkheden met formulieren, werkstromen en specifieke apps voor elk device.

SharePoint Server 2019 is de nieuwste on-premises versie van SharePoint. Eerdere versies waren onder meer SharePoint 2013, SharePoint 2010 en SharePoint 2007. SharePoint Server 2019 is compatibel met alle bekende browsers en wordt ondersteund op de nieuwste generatie Windows- en SQL Server-producten.

Morgen starten met SharePoint

Ook jouw bedrijf kan morgen al starten met SharePoint. Het inrichten van jouw bedrijfsintranet leggen wij je uit, zodat je er zelf met collega’s snel mee aan de slag kunt. Als je kiest voor efficiënter werken met veilige cloud software, informeer dan direct bij Think4. Wij zijn Microsoft partner, adviseren en implementeren Microsoft 365 vrijwel dagelijks in de MKB-sector en weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt. Gewoon goed geregelde IT.

Vaak liggen IT-vragen gevoelig of zijn het issues waar je wakker van ligt. Snappen wij helemaal bij Think4, maar geen zorgen. Leg ons je verhaal in het kort uit, wat doe je als bedrijf en waar wil je beter in worden. Dan zoeken wij de beste IT oplossingen voor je uit. Laagdrempelig en in begrijpbare taal tillen wij jouw bedrijf naar een next level, met IT. Slimme IT oplossingen voor de flexibele werkplek en veilig online werken. Kan jij ’s nachts lekker slapen.

Bekijk abonnementen en prijzen voor Microsoft 365 met SharePoint op de website van Think4.


https://www.think4.nl/