Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Koude voeten? Verwarmde sokken bieden de uitkomst

De temperaturen dalen de laatste dagen en alles is eraan gelegen om sommige lichaamsdelen warm te houden, anders bestaat de kans dat je de hele dag met een koud gevoel rondloopt. De voeten zijn vooral erg belangrijk om warm te houden, als je voeten koud zijn is de rest van het lichaam vaak ook koud. Daarnaast kan het lang duren voordat koude voeten weer zijn opgewarmd.

 

Verschillende soorten en maten

BERTSCHAT verwarmde sokken kunnen een uitkomst bieden bij koude voeten. Bij de verwarmde sokken zit er een groot verwarmingselement in de voorvoet van de sok en bestrijkt de bovenkant van de voorvoet, de onderkant en het teengebied. Hierdoor worden de punten die het meest kou vatten direct verwarmd, waardoor je geen koude voeten meer ervaart. De verwarmde sokken zijn er in verschillende soorten en maten, zo zijn de eerste verwarmde sokken specifiek gericht op wintersporters en zijn gekenmerkt door de lange kous. Hierdoor komt de accu boven de skilaars uit. Deze verwarmde sokken kunnen uiteraard ook voor het wandelen of fietsen gebruikt worden, of voor een avond lekker op de bank.

 

Speciale wandeleditie

Het merk BERTSCHAT® heeft voor wandelaars en fietsers een speciale wandeleditie ontworpen, genaamd “Hiking Edition”. De ervaring is dat deze specifieke doelgroep getrainde en/of stevige kuiten heeft, waardoor het niet wenselijk is om de verwarmde sokken helemaal over de kuiten heen te trekken. Hierdoor is deze korte variant van de verwarmde sokken op de markt gebracht, waardoor je dezelfde warmte hebt, maar een kortere sok. De warmte kan je eenvoudig reguleren door middel van een afstandsbediening en er zijn drie verschillende warmtestanden. Hierdoor kan je altijd de gewenste temperatuur kiezen bij de verschillende doeleinden.

 

Of toch schoenverwarming?

Het kan natuurlijk zijn dat verwarmde sokken niet goed bij je aansluiten, dat blijft altijd een persoonlijke keuze. De beste schoenverwarming zijn dan verwarmde zolen. Deze verwarmde zolen leg je eenvoudig in je schoenen en de warmte stel je in via een afstandsbediening. De verwarmde zolen kun je net zolang in je schoenen laten, totdat je ze dient op te laden. De verwarmde zolen kunnen tot 14 uur verwarmen, dus na een dag zwoegen, zou je de verwarmde zolen uit de schoenen kunnen halen om ze op te laden. De verwarmingszone bij de verwarmde zolen zit voorin de zool, rondom de voorvoet en op de hoogste stand kunnen ze een temperatuur van 65 graden bereiken. Hierbij geldt hoe beter de isolatie van de schoen, hoe groter het warmte effect. Waardoor je snel zou merken dat de warmste stand (Stand 3) vaak niet noodzakelijk is.

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/