Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Kerstverlichting boom

Boomverlichting bepaalt de sfeer in jouw tuin. Daarom is het belangrijk dat je tijdens de kerst bent voorzien van genoeg verlichting. Door de vele LEDS krijg je een vol effect ook kan je de snoeren met elkaar verlengen door het plug en play systeem. Zo kan je het snoer tot wel een aantal meter lang maken op één  stroomkabel. Welke verlichting je voor welke boom gebruikt mag je natuurlijk helemaal zelf kiezen. De verlichting heb je in verschillende maten en kleuren. Je kunt voor een chique uitstraling gaan door middel van de wat koelere kleuren of meer een romantisch effect door de kleuren warm wit of multicolour. 

 

Boomverlichting

Om een boom te verlichten is het belangrijk dat je lampjes hebt die je gemakkelijk om de boom kunt wikkelen. De string light bestaat uit een snoer met vele LEDS. Het snoer heeft een dikke rubberen laag waardoor het best tegen een stootje kan en ook voor buitengebruik is. Ook kan je zorgen voor een onvergetelijke kerst met de vlaggenmast verlichting. De vlaggenmast verlichting is in verschillende hoogtes te verkrijgen. Door het grote aantal LEDS krijg je een magisch effect. 

 

Kerstboomverlichting

De pop up kerstbomen worden steeds populairder. De kerstboom staat binnen 1 minuut en is gemakkelijk op te zetten. Bij aankoop van de boom ben je gelijk voorzien van versiering. De versiering bestaat uit verlichting, kerstballen, slingers, paal en voet. Voor een wat subtielere manier van versieren kan je ook gebruik maken van de guirlandes. De guirlandes kun je verlichten en versieren naar je eigen stijl. De guirlandes worden vaak op de vensterbank gelegd of op de eettafel als kerststuk.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/boomverlichting/