Web design direct
Image default
Woning en Tuin

Investeren in Led? Een verantwoord en slim idee!

Met LED verlichting werkplaats heeft Led Design Holland inmiddels veel ervaring. Voor Van Schaijk Laswerken Heesch heeft LDH een lichtplan op maat samengesteld, waarmee voortaan op jaarbasis zeker 52% bespaard wordt op de energiekosten. Het huidige stroomverbruik ligt rond de 7927 kWh per jaar. De investering die gedaan is in duurzame Ledverlichting wordt op deze manier binnen 1,2 jaar al weer terug verdiend. Nu gaat het natuurlijk niet alleen maar om het omlaag brengen van de elektriciteitsrekening. Goed licht waarbij rustig en veilig gewerkt kan worden, is misschien zelfs wel het belangrijkste doel bij het overstappen op Ledlampen. Voor Task Handling Systems in Etten-Leur heeft Led Design Holland de productiehallen voorzien van moderne Led-armaturen. De lichtopbrengst is sindsdien met 40% omhoog gegaan. Tot tevredenheid van personeel en leidinggevenden.

 

Kantoorverlichting LED ontwerpen en installeren is iets wat je als ondernemer met een gerust hart kunt overlaten aan LDH. Your Business Online – een social media bureau- heeft Led Design Holland de opdracht gegeven het kantoor te voorzien van hippe, industriële Ledverlichting. Dat is zeker gelukt! Er hangen nu onder meer stijlvolle ronde lampen en kegelvormige exemplaren. We zetten de voordelen van Led nog een keer voor je op een rij:

-onderhoudsvrije lampen dankzij de lange levensduur;

-lichtbronnen met uiteenlopende kleurtemperaturen;

-indien gewenst ingebouwde daglichtregelingen;

-indien gewenst geïntegreerde aanwezigheidsdetector (om optimaal te besparen).

 

Winkels zijn steeds vaker uitgerust met Ledlampen. Met Led kun je mooie accenten leggen, sfeer creëren en de koopwaar zo goed mogelijk uitlichten. Welke lichtkleur passend is, hangt af van de stijl en de afmetingen van de winkel, hetgeen verkocht wordt en persoonlijke smaak natuurlijk. Als je LDH inschakelt voor een lichtplan, gaat alles in overleg. Je krijgt advies en slimme tips. Als je uiteindelijk toch net iets anders wilt, is dat geen probleem. Jij bent de opdrachtgever, jij beslist! Led Design Holland zit aan het Weidehek 64D in Breda. De klantenservice is telefonisch bereikbaar: 076 – 888 3300 en per mail: info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl