Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Een printplaat op maat laten maken voor de industriële branche

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een hoogwaardige printplaat op maat te laten maken voor volledig geautomatiseerde processen van uw bedrijf? Dan moet u hoog inzetten. Complexe processen vragen om een snelle processor en innovatieve mogelijkheden. De elektronen die invloed uitoefenen op de printplaat dienen effectief te worden geleid. Alle componenten reageren anders op de elektronen en de weerstand is daarin essentieel. Zeker bij complexe, meer uitgebreide processen heeft een printplaat de sleutelrol. Afhankelijk van uw gekozen toepassing dient u een printplaat te bestellen die voorziet in de gestelde eisen. Het is daarom van belang om als bedrijf een duidelijk wens neer te leggen voorafgaand aan de productie, zodat u zeker bent van de kwaliteit. Dit alles doet u bij PRS B.V. het beste.

Printplaat op maat laten maken: twee methoden

Er zijn een tweetal manieren om een printplaat te produceren, kortgezegd enkel- of dubbelzijdig. De SMD-techniek die wordt gebruikt is effectief om complexe printplaten te produceren in een serie. Omdat er binnen een productieproces diverse spanningen en elektronen vrijkomen, is het van belang dat componenten de stroom op een juiste manier geleiden, waardoor processen onder hoge druk hun gang kunnen gaan. Bij de productie maken ze gebruik van through-hole en de SMD technieken. Op de printplaat wordt een zogenaamd sporenpatroon gemaakt. Dit is een belangrijk onderdeel, want daarop berust de potentiële weerstand, welke u op de printplaat laat maken. De componenten worden op de printplaat gefreesd of gesoldeerd.

Printplaat op maat bestellen: maak de juiste keuze

Gaat u als bedrijf een printplaat op maat bestellen, dan is het van belang op de lange termijn te denken. Een printplaat op maat laten maken is complex en vereist de nodige securiteit. Een ervaren producent is PRS B.V., zij zijn al jaren actief en beschikken over voldoende knowhow om een totaaloplossing te bieden voor bedrijven binnen de industriële sector. Gaat u een printplaat bestellen, dan is het handig om gebruik te maken van de expertise van een ervaren partij. Gaat u in de nabije toekomst nog verder automatiseren, hou dan rekening met de mogelijkheden van de printplaat die u laat maken. Neem contact op voor meer informatie.