Web design direct
Image default
Marketing

Dit moet je weten voordat je begint met Google Ads

Dit moet je weten voordat je begint met Google Ads

Er zijn talloze manieren om reclame te maken op het internet. De één maakt gebruik van social media en de ander van de zoekmachines. Een veel gebruikte manier van reclame maken is door middel van Google Ads. Mede om het feit dat mensen Google als betrouwbaar beschouwen. Dagelijks vinden er wel miljoenen zoekopdrachten via Google plaats. Dit maakt het erg aantrekkelijk om hierop te adverteren. In dit artikel leg ik uit wat je moet weten voordat je begint met Google Ads.

 

Wat is Google Ads?

Google ads is een advertentieprogramma van Google. Voorheen werd het ook wel Google Adwords genoemd. Google Ads maakt het mogelijk om te adverteren op zoektermen. Wanneer iemand een zoekterm gebruikt dat lijkt op één van de zoektermen waarop je geadverteerd hebt, zal jouw advertentie als één van de eerste resultaten naar boven komen. Dit maakt de kans een stuk groter dat de potentiële klanten ook daadwerkelijk jouw advertentie openen.

Wat zijn de kosten?

Het enige dat je nodig hebt om gebruik te maken van Google Ads is een Google account. Vervolgens is het eenvoudig om je aan te melden bij Google Ads. In dit account geef je aan wat je budget is per klik op een advertentie. Daarnaast hoef je pas te betalen als er iemand op de advertentie heeft geklikt. Dit is de basis van hoe Google Ads werkt. Er komt echter nog veel meer bij kijken. Waardoor het voor de meeste bedrijven een stuk interessanter is om te kiezen voor Google Ads uitbesteden.


Wil je graag meer weten over Google Ads? Neem dan een kijkje op https://www.comaxx.nl/. Zij beschikken over alle kennis op het gebied van Google Ads. Waardoor zij jou ongetwijfeld verder kunnen helpen. Zodat ook jij meer bezoekers op jouw website krijgt.