Web design direct
Image default
Aanbiedingen

De verschillende Usenet clients

Usenet is een platform waar je toegang hebt tot ontzettend veel informatie en legaal bestanden kunt downloaden. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete serie downloaden via Usenet om ook zonder een stabiele internetverbinding ongestoord verder te kijken. Om bestanden van Usenet te downloaden, heb je news clients of newsreaders nodig. Deze maken het mogelijk dat je bestanden, zoals je favoriete serie, van Usenet kunt downloaden. Maar welke Usenet clients zijn er allemaal? In deze blog bespreken wij er een paar.

Spotlite

Spotlite is een van de Usenet clients die je kunt gebruiken voor het downloaden van bestanden van Usenet. Spotlite installeer je eenvoudig op je computer en stel je vervolgens op de juiste manier in. En dit is ook ontzettend makkelijk. Om erachter te komen hoe je dit doet, raden we je aan om naar de website van ViperNews te gaan. Hier leggen zij stap voor stap uit wat je moet doen om Spotlite op de juiste manier in te stellen. 

SABnzb

Een andere Usenet client is SABnzb. Door middel van SABnzb kun je gemakkelijk downloaden, bestanden controleren en uitpakken op Usenet. Een ideaal programma dat doorwerkt op de achtergrond. SABnzb is gemakkelijk om te downloaden, en nog eenvoudiger om in te stellen. Om te starten met dit programma, heb je een account nodig bij een Usenetprovider. Vervolgens kun je met de inloggegevens van deze provider inloggen en je bent klaar om te gaan. 

Gebruik maken van de Usenet clients

Er zijn natuurlijk veel meer Usenet clients. Maar om gebruik te kunnen maken van de Usenet clients, heb je eerst een abonnement nodig van Usenet. Deze kun je afsluiten bij een van de Usenetproviders. Een provider die wij aanraden is ViperNews. Deze partij biedt diverse abonnementen aan waarmee jij zorgeloos door Usenet kunt gaan en je bestanden op hoge snelheid kunt downloaden. Dit allemaal veilig en betrouwbaar, voor een scherpe prijs: je hebt bij hen al een Usenet abonnement vanaf €1,79 per maand. Wil je meer weten over de verschillende Usenet clients of over de pakketten van ViperNews? Bekijk dan hun website of neem contact op met hun klantenservice. Zij helpen je graag verder.

 

https://www.vipernews.com/nl/