Web design direct
Image default
Auto

De nieuwe Ford Transit Custom is van alle markten thuis

Er zijn maar weinig auto’s die zo veelzijdig zijn als de Ford Transit Custom. Dat komt niet in de laatste plaats door de vele opties die je krijgt wanneer je jouw exemplaar samenstelt. Moderne tijden vragen om veel specialisatie. Dat geldt voor de professional, en dus ook voor de bedrijfswagen van hardwerkende mensen in Nederland. Ford probeert al deze mensen tegemoet te komen. En dat doen ze met het nieuwe model van de Transit. De uitvoering uit 2012 werd al met veel plezier gebruikt door talloze professionals. Het nieuwe model bouwt verder op de positieve eigenschappen van deze wagen. Bovendien worden nieuwe technologische ontwikkelingen toegepast om de auto nog beter te maken.

Minder uitstoot met de Ford Transit Custom

Er is de laatste tijd veel te doen om het milieu. Door allemaal ons steentje bij te dragen kan er voor gezorgd worden dat de uitstoot van CO2 omlaag gaat. Met de nieuwe Ford Transit zet jij alvast een stap in de goede richting. Deze beschikt namelijk over de splinternieuwe 2.0 Ford EcoBlue motor. Die voldoet aan de richtlijnen die zijn opgesteld in de Euro 6.2 emissienorm. Een lagere uitstoot is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Je verbruikt minder brandstof. Maar dat wil niet zeggen dat de nieuw Ford Transit minder krachtig is. In tegendeel, je beschikt over nog meer power dan je van het vorige model gewend bent.

Een uiterst stijlvolle bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen 

Bestelwagens staan niet bekend om hun elegantie. De nieuwe Ford Transit Custom bewijst dat dit niet altijd terecht is. De sportieve look en feel van de auto zijn ongeëvenaard bij een bestelwagen. De strakke lijnen en het moderne jasje zorgen voor een sportieve uitstraling. De Ford Transit is niet alleen erg praktische, maar ook een auto waarmee je graag gezien wordt.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/