Web design direct
Image default
Auto

Goedkoop bestelbus leasen

Een bestelbus leasen lijkt duur in vergelijking met een aanschaf, vanwege de maandelijkse kosten maar niets is minder waar. Een bestelbus kun je al leasen vanaf ongeveer 250 euro per maand. Dat is dan exclusief benzinekosten maar dat is verschillend hoe hoog die kosten zijn. Dat is voor werkgevers zelf te berekenen door te kijken naar de hoeveelheid kilometers die worden gereden op maandbasis. Op die manier is er meer inzicht te krijgen in de maandelijkse kosten die een bestelbus leasen met zich meebrengt.

Soort bestelbus

Het is vanzelfsprekend dat de prijzen voor een bestelbus leasen per formaat bus verschillen. Hoe groter hoe duurder, maar ook per automerk is het verschillend. Toch kun je daar als werkgever rekening mee houden als je leasen overweegt. Je kunt je afvragen of je wel een bestelbus nodig hebt die heel groot is of dat een kleiner model ook voldoet aan de wensen. Dat zal al een hoop geld schelen en het geheel veel goedkoper maken. Bovendien kun je op die manier ook gerichter zoeken naar de juiste bestelbus om te leasen.

volkswagen caddy leasen

Wil je nog meer kosten besparen? Kijk dan of je via internet een bestelbus kunt leasen. Dat scheelt kosten die je kwijt bent aan het betalen van de dealer. Ook via internet kun je een vrijblijvende aanvraag doen om te zien hoeveel een bestelbus leasen nou eigenlijk kost. Bovendien heb je niet te maken met verkooppraatjes die je proberen over te halen om net een model duurder te nemen om te leasen. Al met al kan je dus via een online leasemaatschappij nog wat meer geld besparen als werkgever. Dat is het proberen waard en daarbij hoef je niet eerst naar een showroom of afspraken te maken. Ideaal voor als je het druk hebt en last-minute nog een bestelbus wilt leasen.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen