Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Zo geniet je ‘s avonds het langst van jouw tuin!

Het is volop zomer, dat betekent dat we extra lang buiten kunnen zitten en kunnen genieten van de tuin! Lekker tijd spenderen met vrienden en familie onder de veranda of heerlijk in het zonnetje. In deze blog vertellen we je hoe je deze zomer en zelfs in het najaar, nog langer van jouw tuin kunt genieten. 

Sfeer verlichting

Zolang het buiten licht is, is verlichting niet nodig, maar ‘s avonds bezorgt het enorm veel sfeer. Wacht dus niet langer en ga snel op zoek naar mooie verlichting voor in jouw tuin! Naast dat de verlichting voor een fijne sfeer zorgt, is het ook fijn dat je elkaar ook als het buiten donker is, toch nog kunt zien. Er zijn verschillende soorten verlichting. Denk aan de kleur van het licht of het type aansluiting van de verlichting. Je kunt bijvoorbeeld ledstrips ophangen, maar je kunt ook gaan voor een lichtslinger met meerdere kleine lampjes.

Langer buiten door warmte

Waar het in Nederland zomers overdag soms wel 30 graden kan zijn, koelt het in ons land vaak ‘s avonds toch flink af. Een houtkachel kan dan een goede oplossing zijn. Een open haard of een houtkachel is heerlijk warm en daarnaast ook nog eens erg cosy. Voor je deze aan kan steken moet je natuurlijk haardhout kopen. Dit kun je het beste doen bij 123Natuurproducten. Let er wel op dat de rook goed weg kan komen.

Een heerlijke zitplek

Als je heerlijke zomeravonden met vrienden en familie in de tuin wilt spenderen moet je daar natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Zorg daarom dat je een leuke en comfortabele zitplek creëert. Je kunt denken aan een heerlijke lounge set, een grote tafel met veel stoelen en misschien wel een hangstoel. Je kunt ook verschillende stijlen met elkaar combineren voor een speels effect!


https://www.123natuurproducten.nl/