Web design direct
Image default
Huishoudelijk

Ramen brandschoon wassen

De glazenwasser uit Helmond doet het voor zijn beroep, maar jij doet het waarschijnlijk zeker niet voor je plezier. We hebben het natuurlijk over het wassen van ramen. Om dit vervelende klusje iets minder erg te maken en waarschijnlijk ook iets makkelijker. Hebben wij de professionele glazenwasser uit Helmond gevraagd, antwoord te geven op de meest gestelde vragen over het ramen wassen.

Welke materialen heb ik nodig?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het gebruiken om jouw ramen weer brandschoon te maken. Hoewel je dus verschillende materialen kunt gebruiken, zijn er wel een aantal basismaterialen die je zeker nodig hebt. Denk hierbij aan: een emmer, een spons en zeem, een raamtrekker en eventueel een glasschraper.

Warm, lauw of koud water, wat moet ik gebruiken?

Je kunt het beste lauw tot warm water gebruiken. Hier week je namelijk het vuil op je raam het beste mee los. Mocht je ervoor kiezen om je ramen in de volle zon te gaan wassen, dan kun je juist beter koud water gebruiken. Anders is mogelijk dat het water en de zeep indrogen op het raam.

Hoe vaak moet ik mijn ramen wassen?

Dit is afhankelijk van allerlei verschillende factoren zoals het weer, ligging van de woning en of het raam binnen of buiten het huis is gevestigd. Over het algemeen word je geadviseerd om minimaal vier keer per jaar de ramen te wassen. Zo houd je het enigszins bij en zorg je ervoor dat het vuil niet de overhand krijgt.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/glazenwasser-helmond/