Web design direct
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op de Veluwe als ultieme ontspanning

Houd je ervan om paard te rijden? Misschien heb je wel een eigen paard of rijd je bij een manege? Als je een keer op een bijzondere plek wilt paardrijden, dan is de Veluwe een absolute aanrader. Dit natuurgebied staat vooral bekend om haar wandelroutes, mountainbikepaden en fietsmogelijkheden. Het is echter ook een heerlijke plek om te paardrijden. Op de Veluwe kun je te paard prachtige zandverstuivingen, bossen en heides met eigen ogen bekijken. Ook biedt de omgeving diverse ruiterpaden, zoals de Veluwe Trail, waar je geen last hebt van drukte of voorbijgangers. Hier kun je heerlijk rijden met je paard.

Laat je verrassen door de uitgebreide service van deze manege

De Veluwe Trail is een routenetwerk, speciaal ontwikkeld voor ruiters en paarden. Hier vind je meer dan 500 km aan paden om te paardrijden. Je kiest een van de zinderende dagtochten uit of gaat meerdere dagen op pad op een van de meerdaagse routes. Als je een weekend paardrijden op de Veluwe wilt plannen, dan kun je gebruikmaken van de stallen van de diverse maneges op de route. Een van deze maneges is AHC de Waterberg in Arnhem, die beschikken over pensionstalling. Hier kun je je paard op stal zetten, terwijl jij in een hotel in de buurt overnacht. Door de uitgebreide service van de professionals weten zij een fijne plek voor je dier te creëren waar hij helemaal kan ontspannen. Zo stap je de volgende dag weer fris op je paard, terwijl je je tocht voortzet.

Neem contact op met de specialisten van deze stallen

Wil je ook een weekend paardrijden en gebruikmaken van de faciliteiten van AHC de Waterberg in Arnhem, dat aan de Veluwe Trail ligt? Neem dan contact op met de medewerkers van deze manege en stel gerust al jouw vragen over de routes en stallingsmogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en geniet je snel van een heerlijk weekendje paardrijden in de prachtige natuur van dit bijzondere gebied in Nederland.