Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Op deze manier heb jij een uniek servies

 

Vind jij normaal servies zo saai? En heb je het idee dat het servies iets extra’s kan gebruiken, maar je weet niet goed wat? Kijk dan eens naar de opties om het servies te laten bedrukken. Hierdoor wordt het servies gelijk een stuk mooier en unieker. Daarnaast is het aan de hand van de opdruk mogelijk om te zorgen voor meer naamsbekendheid. Dit komt mede door social media. De laatste tijd worden er veel vaker foto’s gemaakt van het eten wat wordt geserveerd. De foto’s worden vervolgens op social media geplaatst. Als jouw bedrukte logo wordt gezien op de foto herkennen mensen sneller je bedrijf. Wil je meer weten over het bedrukken van servies? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Zo laat je een kop en schotel bedrukken

Het servies wat het vaakst wordt bedrukt zijn mokken, maar wist je dat het ook mogelijk is om een kop en schotel bedrukken. Een kop koffie is namelijk een veel besteld item binnen de horeca. Op deze manier valt jouw logo op en is die vaak te zien! Maar er zijn veel meer items die je kan bedrukken, denk aan; borden, wijnglazen en waterflessen bedrukken.  Als je een mooi geheel wilt, is het mogelijk om een hele set te laten bedrukken. 

 

Welk materiaal kies jij? 

Naast dat je verschillende soorten servies kan laten bedrukken, heb je ook verschillende materialen waaruit je kan kiezen. Hierdoor maak je het nog meer naar eigen wens. Hou er rekening mee dat ieder materiaal anders is, hierdoor is de bedrukking ook anders. Ieder materiaal verschilt ook in de duur hoe lang het meegaat. Zo is Porselein een materiaal die makkelijk te bedrukken is, daarnaast is het sterk en gaat het lange tijd mee zonder te verkleuren. Aardewerk daarentegen is wat kwetsbaarder, maar ziet er wel weer mooier uit. Denk dus eerst goed na over welk materiaal je wilt laten bedrukken!

Welke bedrukking kies jij?

Wil je graag meer informatie over het bedrukken van servies? Dan hebben wij de juiste partij gevonden voor jou! De partij Riké is de partij om je kop en schotel te laten bedrukken. Ze hebben namelijk meerdere druktechnieken, zodat de opdruk er zeker weten zo uitkomt hoe jij het in gedachte hebt!

 

https://www.rikegroup.com/