Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Muggen verjagen slaapkamer

 

Het is nooit leuk om muggen op je slaapkamer te hebben, daarom willen we jou een beetje op weg helpen. We hebben hier de beste tips op een rijtje gezet waarop jij muggen kan verjagen in de slaapkamer. Lees dus maar snel verder om er achter te komen wat dit zijn:

  1. Koop een middel tegen de muggen

Er zijn speciale sprays en sticks op de markt die er voor zorgen dat de muggen niet meer zo snel op je af komen om jou te vervelen. Vaak zit er in deze sticks dan ook citrus lucht, de mug kan hier niet goed tegen en zal dus ook minder snel bij jouw in de slaapkamer of in huis komen. Zo heb je er dus ook geen last meer van. Je hebt deze middelen tegen muggen overal wel liggen, maar de beste kun je toch wel echt bij de apotheek halen. Deze hebben de meest werkzame stof en hier heb je het meest plezier van.

  1. Muggenlamp kopen

Een muggenlamp is ook een heel goede aanschaf als je van de muggen af wilt komen. Deze lampen werken meestal hetzelfde, de mug die gaat naar het licht van de lamp en krijgt een schok. Dit is natuurlijk een van de meest makkelijke en handige manieren, je hoeft tenslotte alleen maar even de lamp op te hangen. Een goede lamp is Cyclone, deze heeft de beste beoordelingen op dit moment. Super goede manier om muggen te verjagen in slaapkamer

  1. Ga even douchen voor het slapen

Als je in de zomer erg veel aan het zweten bent dan kun je het beste even gaan douchen voor je het bed in stapt en in je kamer gaat liggen. Een mug houdt er namelijk van als iemand zweet, de mug houdt van deze geur. Als je dan ook van de muggen af wilt komen kun je meer gaan douchen, zo is de geur weg en hierdoor zul je minder last hebben van de muggen en hun irriterend geluid en van die nare muggenbultjes

  1. Een ui in de hoek

Het klinkt misschien als een knettergek idee, maar dat is het nog niet. Een ui heeft ook als werking dat het een geur verspreid die de mug niet lekker vindt. Als je dus een ui op je kast of op je bed zet zal de mug eerder de kamer uit gaan door de geur. Klein nadeel is wel dat je slaapkamer wel een beetje ruikt naar ui. Je moet er iets voor over hebben he.

  1. Beperk de parfum

Het is ook belangrijk dat je niet te veel parfum op doet. Het gevolg van parfum is namelijk dat je meer muggen achter je aan zal krijgen. Muggen houden nu eenmaal van zoete geuren. Houd het dus bij een of twee spraytjes, anders ben je heel de dag aantrekkelijk voor de mug.

  1. Schaf DEET aan

DEET is een middel wat uitstekend werkt tegen de muggenoverlast in de slaapkamer. Het middel heeft als werking dat er een bepaald stofje in zit wat zorgt voor een laag over de huid die de mug niet lekker vindt. Vaak moet je een soort spray gebruiken maar je kunt DEET ook als roller kopen. Zo kom je zo van die muggenoverlast af in je slaapkamer.