Web design direct
Image default
Marketing

Maak uw bedrijf herkenbaar voor bezoekers

Heeft u een eigen bedrijf waar klanten of partners op bezoek komen? Dan is het belangrijk dat uw bedrijf van buiten herkenbaar is voor hen. Zij moeten namelijk wel weten waar ze naar binnen lopen. Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf van buiten herkenbaar te maken. Een van deze manieren is het gebruiken van RVS letters op de muren van het gebouw. Dit zijn letters gemaakt van roestvast staal. Deze kunnen in de muur van een gebouw worden aangebracht en kunnen voor u geheel op maat worden gemaakt. Zo zorgt u ervoor dat de letters goed opvallen en uw bedrijf herkenbaar is voor bezoekers. Benieuwd waar u deze RVS letters het beste kunt aanschaffen? In deze blog vertellen wij u er alles over!

RVS-letters

RVS betekent niet zoals je vaak hoort: roestvrij staal, maar roestvast staal. RVS is een materiaal dat namelijk wél kan roesten. Ook wordt het wel INOX genoemd. RVS is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvrij staal te kunnen spreken, is er minimaal 11 tot 12% chroom nodig én maximaal 1,2% koolstof. RVS-letters zijn een uitstekend middel om je bedrijf herkenbaar te maken voor bezoekers. Een goede partij waar u deze kunt aanschaffen is Bosman Reklame. Zij maken iedere week diverse RVS-letters, deze zijn in verschillende formaten en diktes te bestellen.

Bosman Reklame

Bij Bosman Reklame maken ze RVS-letters of logo’s van 2 of 3 mm. Wilt u uw RVS-letters of logo dikker hebben? Dan kunnen zij de letters uit regulier staal vervaardigen en de vormen in kleur coaten. Door middel van het lassen van draadeinden of draadbussen aan de achterzijde van de letters te lassen, verankeren zij de letters goed in de gevel. Zij zorgen ervoor dat er een afstand tussen de letters en de muur zit van ongeveer 1 a 2 cm. Deze afstand wordt gecreëerd door een metalen bus tussen de letters waar het draadeind doorheen loopt.

Meer weten over RVS-letters

Wilt u meer informatie over het laten installeren van RVS-letters door Bosman Reklame? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder. Ook kunt u een kijkje nemen op hun website.

https://www.bosmanreklame.nl/