Web design direct
Image default
Zakelijk

Laat je cloud werkplek inrichten door een ICT dienstverlener!

In deze huidige digitale wereld is het belangrijk dat je vanuit huis je werk kunt doen of je bedrijf kunt runnen. Een goed functionerende werkplek is hierbij essentieel. Als je je cloud werkplek laat inrichten door ons wordt je volledig ontzorgd. Je kunt vertrouwen op onze kennis en service. Wil je weten wat wij als ICT dienstverlener voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We leggen je graag uit wat een online werkplek precies inhoudt en hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Een cloud werkplek

Een cloud werkplek is een online werkplek, waarmee je op elk moment en op elke plaats kunt werken. Of je nu je mail wil checken vanuit je vakantiehuis in Bonaire, of dat je onderweg in de trein nog gauw even je uren wil registreren. Met een online werkplek kan dit allemaal. Vanuit deze online werkplek kunnen medewerkers software en applicaties openen en beheren en gegevens uitwisselen. Het voordeel van een online werkplek is dat alle gegevens in de cloud staan. Het is dus niet meer nodig om te investeren in servers of firewalls. Ook het maken van back-ups is vanaf nu niet meer nodig, dit gebeurt volledig geautomatiseerd in de cloud. Het werken in de cloud is de toekomst. Het is belangrijk om je hier al bedrijf op voor te bereiden. Wij helpen je hier graag bij.

Goede service

Met een online werkplek hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Wij stemmen onze service volledig af op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Over veiligheid hoef je je ook geen zorgen meer te maken. Je gegevens staan op een veilige plek opgeslagen in de cloud. Deze Nederlandse databases houden we continu in de gaten, zodat we eventuele storingen of problemen gelijk kunnen signaleren. Op deze manier kunnen we gelijk reageren als er verdachte omstandigheden of storingen zijn. Als je zelf vragen hebt of als er problemen zijn, staat jouw ICT dienstverlener voor je klaar om met je mee te kijken en zorgen we voor een oplossing. Werken zonder zorgen, dat wil toch iedereen!