Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Een tweede leven voor uw fietsaccu

Een tweede leven voor uw fietsaccu

Niets zo vervelend als een elektrische fiets die er onverwachts tijdens een mooie fietstocht door een heuvelachtig natuurgebied mee ophoudt. Ook om alleen al te merken dat uw e-bike het een stuk minder lang volhoudt op één lading dan eerder is niet prettig. Maar ook niet gek. Fietsaccu’s hebben doorgaans een levensduur van zo’n drie, misschien vier jaar. Een keer houdt het op. Dit betekent echter niet dat u direct in een gloednieuwe accu hoeft te investeren. In veel gevallen kunt u uw fietsaccu nog laten reviseren. Bij Rebatt.nl zijn deskundigen gespecialiseerd in deze duurzame manier om de accu nieuw leven in te blazen .

Nieuw in een oud jasje

Tijdens het reviseren van een fietsaccu worden oude cellen in de batterijbehuizing vervangen door nieuwe. U kunt er zelfs voor kiezen om uw “vernieuwde oude” batterij wat meer capaciteit te geven. Daardoor kunt u na de revisie langer fietsen op één lading. Eigenlijk betekent het reviseren van uw accu dat u geniet van alle voordelen van een gloednieuwe accu in uw eigen vertrouwde batterij. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe accu. De besparing kan oplopen tot honderden euro’s.

Testen

Voordat de revisie kan worden uitgevoerd moet het echter wel zeker zijn dat het ook daadwerkelijk kan. Ook om er zeker van te zijn dat het echt de accu is die versleten is, en het niet bijvoorbeeld de lader is die problemen geeft, wordt de batterij voorafgaand aan het reviseren eerst getest. Wanneer blijkt dat er geen andere oorzaken aan te wijzen zijn, kan het proces in gang gezet worden. Of dit daadwerkelijk gebeurt is aan de klant zelf. Het kan ook zijn dat u liever een nieuwe accu wil kopen, of dat u het gewoon nog een tijdje aan wil kijken.

Alle merken

Reviseren kan met Lood, NICD, NiMH, Li-Ion- en LiFePo4 batterijen. Dat betekent dat elektrische fietsen van vrijwel alle merken gereviseerd kunnen worden. Bij Rebatt.nl is het mogelijk om naast accu’s van bekende merken als onder meer Aldi, Gazelle, Babboe , Batavus, Stella en Union ook die van TranzX te behandelen. Zo zijn vrijwel alle e-bikemerken op de website vertegenwoordigd, en is er een grote kans dat ook uw fietsaccu niet vervangen hoeft te worden, maar na een revisie al beter werkt dan ooit tevoren. Tel uit die winst!

https://www.rebatt.nl/