Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Een blokhut in de achtertuin

Heb je een saaie hoek in je achtertuin en weet je niet goed wat je er mee moet? Dan hebben wij de ideale oplossing! Namelijk een blokhut. Het is niet alleen een mooie opvulling, maar ook nog eens praktisch. Je kan hier namelijk veel spullen in kwijt. Zo kan je er een opbergruimte van maken om bijvoorbeeld fietsen, een scooter of de BBQ op te slaan. Het is ook mogelijk om er een werkruimte van te maken, dit is dan ook ideaal als je rustig thuis wilt werken! Een blokhut is dus multifunctioneel. Wil je meer weten over een blokhut? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over!

 

Een klassieke blokhut

Een blokhut is in verschillende stijlen verkrijgbaar, een van deze stijlen is de klassieke stijl. De klassieke stijl maakt zich kenbaar aan een puntdak, meerhoekig dag, piramide dak, schilddak of een wolfskap. Dit komt doordat dit een traditioneel gevoel opwekt. Voor dat je de klassieke stijl kiest, moet je kijken naar je eigen huis en de inrichting. Heb je een klassiek huis, met een gezellige inrichting, dan past een klassieke blokhut waarschijnlijk perfect in de achtertuin! Naast een klassieke blokhut zijn er ook moderne blokhutten. Vaak hebben deze een plat dak of een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak is een dak wat schuin afloopt, maar wel plat is. Heb je een strak ingericht huis? Dan is een moderne blokhut het perfect verlengstuk van je huis!

 

Zo vind je de perfecte blokhut

Nu je de stijl hebt gekozen is het tijd om over de praktische dingen na te denken, zoals de afmeting. Hoeveel ruimte heb je in de tuin voor de blokhut? En hoe groot moet de blokhut minimaal zijn om je spullen op de bergen? Als je minimaal 3 meter nodig hebt, dan raden wij je aan om het iets ruimer te nemen, want in de loop van de jaren krijgen we steeds meer spullen, en die moeten ook een plekje krijgen! Daarnaast is het zeer belangrijk om een stabiele ondergrond te creëren voor de blokhut. Op deze manier behoud je een stabiele constructie en gaat het opbouwen een stuk sneller.

 

https://www.buitenkampioen.nl/