Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Uw gegevens op een rij dankzij de CRM voor accountancy

Acuity uit ’s-Hertogenbosch is een ICT-dienstverlener die zich specialiseert in het ontwikkelen van diverse softwareoplossingen voor in de accountancy. Hun doel is om het werk van een accountant efficiënter, effectiever en innovatiever te maken. Daarom zeggen zij dat ieder accountantskantoor een CRM voor in de accountancy nodig heeft. Dit is een software of platform waarin je eenvoudig jouw klantrelatie en klantdocumenten vastlegt. Zo heeft zowel de klant als jij altijd inzicht in wat er gaande is en kun je zelfs documenten uploaden en ontvangen, zodat het als het ware een communicatiekanaal is. Is dat ook niet wat u wilt als accountant?

Maak het werk duidelijk en beknopt

Als accountant kamp je met veel verschillende werkzaamheden. Zo wil je natuurlijk altijd inzicht hebben in de instroom en uitstroom van kasmiddelen. Je wilt weten wat het personeel doet en hier is dan vaak een logboek voor nodig en alle financiële en operatieve data moet gecontroleerd worden. Voorheen werkte dit via diverse verschillende platforms. Gelukkig heeft Acuity een oplossing ontwikkeld. Hun platform Tess voor accountancy is een CRM waar jij al jouw gegevens eenvoudig bij elkaar hebt. Je kunt dashboards maken, je kunt alle inkomsten en uitgaven controleren en nog veel meer. Het is gebaseerd op marktleider Salesforce en hij is eenvoudig in gebruik. Bovendien komt Acuity hem binnen jouw bedrijf installeren zonder dat je er last van hebt. De integratie is namelijk erg makkelijk!

Laat je adviseren door professionals

Heb jij advies nodig over CRM in de accountancy en wil je dit graag van Acuity hebben? Dan staan de specialisten van dit bedrijf graag voor u klaar. Zij vertellen u alles over hun softwareoplossingen en als u besluit met hen in zee te gaan, zorgen zij dat de integratie naadloos gebeurt en dat u hier dus weinig last van zult hebben. Wilt u dit ook? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website.

https://www.acuity.nl/s/