Web design direct
Image default
Dienstverlening

Maak uw woonkamer aangenaam warm met een pelletkachel in Hengelo

Het is niet voor niets dat vroeger in vrijwel ieder huis een houtkachel stond. Het was lang de enige manier om woningen warm te stoken totdat stoken op gas zijn intrede deed. Maar nu keert de houtkachel weer terug. Steeds meer mensen kiezen voor een pelletkachel in Hengelo. Omdat ze het gezellig vinden of omdat het een goedkoper alternatief is voor stoken op gas. Wilt u ook uw woning lekker warm stoken met een pelletkachel in Hengelo? U kunt zo’n mooie en comfortabele kachel nu ook heel eenvoudig online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De pellets zorgen voor heerlijke en langdurige warmte in het vertrek.

Een gaskachel als alternatief voor centrale verwarming

Er zijn in Nederland legio huizen die geen centrale verwarming hebben. Soms is dat gewoon geen optie, bijvoorbeeld vanwege de grootte van het pand. Een Wanders gaskachel is dan een prima alternatief. Met zo’n Wanders gaskachel kunt u uw woonkamer of een andere ruimte in huis snel aangenaam warm stoken. Het is altijd goedkoper dan een elektrische kachel en de warmte blijft vaak ook langer hangen. Goede isolatie is daarbij natuurlijk wel van belang. Warmte verlaat een ruimte via de buitenmuren. Warme lucht stijgt op, dus isolatie van het dak is ook zeker een goede manier om de warmte in huis langer vast te houden.

Koop een goede kachel

Als u op zoek bent naar een pelletkachel in Hengelo of naar een Wanders gaskachel, kijk dan eens in de webshop van Fuego in Holten. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan haarden. Wilt u uw nieuwe haard liever eerst in het echt zien voordat u besluit tot aankoop? Dat kan ook. Plan dan een bezoek aan de showroom in Holten. Deze is alle dagen geopend, op sommige dagen is alleen bezoek op afspraak mogelijk. Informatie over de openingstijden en ook de contactgegevens vindt u op de website.