De onfeilbare gebruikte vrachtwagen voor elk karwei

Geplaatst door

Vrachtwagens worden voor vele doeleinden gebruikt, dus kunt u ook vele soorten gebruikte vrachtwagen kopen. Misschien is een bakwagen wel iets voor u. Maar als je veel lange of grote ladingen vervoert, heb je echt een trekker nodig. Het kan ook zijn dat je puincontainers wilt gaan vervoeren en hier een passend voertuig voor wilt hebben. Francken & Wagensveld is de vrachtwagenexpert die je nodig hebt. Wel eens gedacht aan een gebruikte vrachtwagen? Dit doe je wegens meerdere voordelen. Buiten het feit dat je minder geld kwijt bent, koop je bij dit bedrijf alleen een gebruikte vrachtwagen die perfect is onderhouden. Er worden alleen vrachtwagens van topmerken verkocht mét complete documentatie.

Een gebruikte vrachtwagen minder dan een nieuwe? Bij dit bedrijf denken ze wel anders!

Aanhangers van nieuw zullen je direct tegenspreken wanneer je spreekt over het aanschaffen van een gebruikte vrachtwagen omdat de kwaliteit minder zou zijn. Bij Francken & Wagensveld zijn ze het hier niet mee eens. Niet alleen is de kwaliteit net zo goed, een gebruikte vrachtwagen is vaak een perfecte uitkomst voor bedrijven. Als je bijvoorbeeld niet zeker weet hoe lang je de vrachtwagens nodig gaat hebben. Een gebruikte en nagekeken vrachtwagen verkoop je gemakkelijk weer door als je toe bent aan een nieuwe of een andere oplossing hebt gevonden. Voor een groot assortiment met vrachtwagens voor alle doeleinden en adviezen van experts kom je naar Francken & Wagensveld in Nieuwerburg.

Altijd antwoord op je vragen bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen

Je hebt hoe dan ook profijt van de kennis en advies van de echte specialist wanneer je een gebruikte vrachtwagen zoekt. Zorg er daarom voor dat je contact opneemt met Francken & Wagensveld. De specialisten van deze firma geven antwoord op al je vragen bij het kopen van een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen. Zoek je bijvoorbeeld een trekker om trailers vol ladingen mee te vervoeren? Francken & Wagensveld heeft ze voor je. Voor elke klus is een vrachtwagen die bij jouw doeleinden past. Neem contact op of kom langs bij deze specialist in Nieuwerburg en bekijk het grote assortiment aan vrachtwagens zelf.